Karikagyűrűk, már minden méretben

2013-10-24 14:59:56

Rengeteg érdeklődés érkezett hozzánk, mikor érkeznek meg a karikagyűrűkből a hiányzó méretek. A mai napon megtörtént a karikagyűrű méretskála feltöltése.

Részletek

Karikagyűrű vásárlás

2013-07-17 15:12:30

Ha tetszenek a karikagyűrűink, és de nem tudod a gyűrű méretedet, ezért nem mered megrendelni a webáruházból, akkor sincs semmi gond...

Részletek

Melyik Karikagyűrűt, jegyűrűt válasszam?

2013-06-25 10:20:46

Többnyire a hölgyek ízlése a döntő a karikagyűrű kiválasztásánál. Hiszen bevált szokás, hogy csak a hölgyek viselik a karikagyűrűt, a férfiaknak csak egy kicsi százaléka. De mégis, mi alapján válasszuk ki a gyűrűket?

Részletek

Karikagyűrű, jegygyűrű divat

2013-06-03 09:31:45

A divat szakmában egy biztos dolog van, hogy a divat mindig változik. Ez az ékszer divatra is igaz... mi lehet az oka annak, hogy a fiatal párok többnyire a nemesacél karikagyűrű mellett döntenek?

Részletek

Karikagyűrű, jegyűrű tisztítása

2013-05-28 13:27:32

A karikagyűrű, jegygyűrű olyan ékszer, amit mindennap használunk, ez nagyon fontos, hiszen vannak olyan ékszerek, amiket alkalomszerűen viselünk.  A karikagyűrűk ezért sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve...

Részletek

Karikagyűrűk, nektek!

2013-05-13 09:54:04

Ha megvan már az a karikagyűrű, amit szívesen viselnétek, akkor a webáruházból le tudjátok rendelni, vagy akár személyesen is meg tudjátok nézni, fel tudjátok próbálni a gyűrűket.

Részletek

Gyűrűválasztás

2013-04-30 09:00:00

A jegygyűrű, karikagyűrű kiválasztása nem egyszerű dolog. A vásárlói visszajelzések alapján, többnyire a fiatal pár női tagja választja ki a megfelelő karikagyűrű típust, a pár férfi párja pedig csak egyszerűen bele egyezik a hölgy döntésébe.

Részletek

Tetováltass jegygyűrű adás helyett

2013-02-24 14:30:00

Nagy divatként hódit már egy pár éve a tetoválás, valamint egyre gyakoribbá válik az a divat is ezen belül, hogy az aranyból (vagy egyéb nemesfémből) elkészített karikagyűrűk helyett, a szerelmesek egy jegygyűrűt ábrázoló tetoválást készíttetnek egymásnak. Persze a közös tetoválás, amely a párnál a szerelmet vagy házasságot erősíti meg, nem csak gyűrűs ujjra készíthető el, valamint nem csak karikagyűrű motívumokat ábrázolhat.

Részletek

A legdrágább eljegyzési és jegygyűrűk

2013-01-04 00:00:00

A sztárok és milliomosok esetében, ha szeretnék, hogy elnyerjék szívük választottjának a kegyeit, akkor ennek elérése érdekében egy részük hajlandó akár még igen mélyen is a zsebébe nyúlni. A következő sorokban megtalálható egy lista a legdrágább eljegyzési és jegygyűrűkről, amelyeknek az ára egyáltalán nem mutat ugyanakkora arányt, mint a viselőik kapcsolatának az élettartama.

Részletek

Karikagyűrű választás

2012-11-28 20:00:00

Amikor az ifjú szerelmesek fejében megfordul a házasság gondolata, akkor természetesen a karikagyűrűk megvásárlása is az egyikévé válik a fontosabb feladatoknak, és persze nem egyszerű a választás a rendelkezésre álló rengeteg lehetőség közül.

Részletek

Karikagyűrű

2012-10-30 16:30:00

Egy karika formájú tárgy, mely a szerelmet, valamint a soha el nem hamvadó érzelmeket szimbolizálja. A gyűrű, amelynek látványa megolvasztja az emberi szívek ezreit és ez a karikagyűrű, már az életünk részévé vált.

Részletek

Jegygyűrű választás

2012-09-15 11:00:00

A jegygyűrűk, amik évezredek óta a házasság jelképének számítanak, amely szimbolizálják két ember összetartozását, a szerelmet, a hűséget, valamint egy soha véget nem érő tökéletes egységet. A jegygyűrűket eljegyzéskor a bal gyűrűs ujjunkon viseljük, majd később az esküvő után a jegygyűrűk átkerülnek a jobb kezünkre, ahol ezután a legjobb esetben akár egész életünk végéig viselhetjük. Ezért az egyik legfontosabb kérdésnek számít egy ideje az a tény, hogy milyen jegygyűrűket választunk, mivel nem mindegy milyen jegygyűrűk kísérnek el minket életünk végéig.

Részletek

Jegygyűrű

2012-08-20 00:00:00

A jegygyűrű az időszámításunk előtti IX. században kezdtek hagyománnyá válni a gyűrűk akkoriban bőrből, vasból és kőből vagy fonott gyékényből készültek. Az egyszerű, aranyból készült jegygyűrű, a karikagyűrű hagyománya a XIX. századra tehető vissza és annak szimbóluma, hogy Isten előtt mindannyian egyformán egyenlők vagyunk. Az-az aranygyűrű, amelyik kő nélkül készült egyébként már az ókorban is a végtelen hűség, az örök szerelem szimbóluma,jelképe volt, amelynek nincs kezdete, nincs vége, és semmi nem törheti meg. Napjainkban már a férj és feleség egyaránt visel esküvői gyűrűt a házasságkötést követően, az összetartozásuk és szerelmük jeleként.

Részletek